Hoe krijg ik MUBI GO?

Je downloadt gewoon de MUBI GO-app via de iOS App Store of Google Play Store.

Als je nieuw bent bij MUBI, kun je je aanmelden op onze site op mubi.com/go of in de app.

Als je al een MUBI-abonnement hebt in de VS, het VK, Ierland, Duitsland of India, kun je upgraden in je instellingen of via de iOS- of Android-app (afhankelijk van waar je je account bent begonnen).

Hoewel de MUBI GO-app los staat van de MUBI-app, heb je toegang tot beide met dezelfde login.