Ondersteunt MUBI 5.1 surround sound audio?

Ja, we zijn begonnen met het toevoegen van surround sound aan geselecteerde films! Films die 5.1 surround sound bieden worden aangegeven op de filmpagina, maar houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van surround sound ook afhankelijk is van de compatibiliteit van je apparaat.

Momenteel wordt 5.1 ondersteund op Safari op macOS, iOS en tvOS, de meeste Android-apparaten (mobiel en tv's) en Fire-tv's, Google Cast, Samsung-tv's (Tizen 3.0 en recenter) en LG-tv's (webOS 3.5 en recenter).

Nog hulp nodig? Contact Opnemen Contact Opnemen