Kan ik films naar mijn TV streamen?

Onze iOS app ondersteunt AirPlay streaming naar Apple TV 4K of Apple TV HD en AirPlay 2-compatibele smart TV's. Het AirPlay-pictogram wordt alleen beschikbaar bij het afspelen van de film op de mobiele app.

We ondersteunen ook Chromecast in onze iOS en Android app. Om de Chromecast te verbinden met de MUBI-app, moeten zowel de Chromecast als je mobiele apparaat verbonden zijn met hetzelfde WiFi-netwerk. Je moet eerst je apparaat verbinden met de Chromecast terwijl je op de filmpagina bent (het casting-icoontje staat rechtsboven in het scherm), en daarna pas op de Play-knop drukken om de film te bekijken.

Je kunt ook rechtstreeks streamen vanaf andere apparaten zoals Smart TV's en mediaspelers. Klik hier voor een volledige lijst van ondersteunde apparaten.