Hoe activeer ik ondertitels op mijn TV app?

Om de ondertitelingsopties op MUBI te openen, moet je op de knop omhoog op je tv-afstandsbediening drukken. Als je dit op een andere manier doet, heb je waarschijnlijk geen toegang tot de specifieke ondertitelingsoptie voor MUBI-films.

Als je op de omhoog-knop drukt, verschijnt onderaan het scherm een balk met de looptijd van de film. Nu moet je nogmaals op de omhoog knop drukken, zodat je het 'Audio & Ondertiteling' icoontje selecteert dat je linksboven in het scherm ziet. Druk dan op de OK knop, en er verschijnt een lijst met beschikbare audio- en ondertitelingstaalopties op je scherm. Je kunt je voorkeur selecteren met de pijltjes om te navigeren en dan nogmaals op OK drukken om te selecteren. Als je teruggaat naar de film, zou de geselecteerde ondertiteling aan moeten staan.