Hoe activeer ik MUBI op mijn Smart TV of Streaming Media Player?

MUBI wordt ondersteund op verschillende Smart TV's en Media Player apparaten. Om je account op deze apparaten te activeren moet je eerst de officiële MUBI App installeren. Zodra de app is geïnstalleerd, volg deze stappen:

1. Open de MUBI-app op je Smart TV of Streaming Media Player en navigeer naar de pagina Instellingen. Je kunt ook naar een filmpagina navigeren en Kijk Film selecteren.
2. Sommige apparaten zullen een welkomstscherm tonen waar je twee opties ziet - "Start Abonnement" en "Reeds een lid? Login". Selecteer "Login".
3. Er verschijnt een activeringspagina met twee verschillende opties - een QR-code of een 6-cijferige code.

Om in te loggen met de QR-code:
4. Om in te loggen met de QR-code scan je de code op je scherm met de camera-app of een QR-codelezer op je apparaat.
5. Hiermee open je mubi.com op je mobiele browser. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je geabonneerde account - als je nog niet bent ingelogd, moet je dat doen om het activeringsproces te voltooien.
6. Je ziet het volgende bericht op je mobiele browser: "Je apparaat is nu verbonden". Je zou nu toegang moeten hebben tot je MUBI-abonnement op je TV!

Om in te loggen met de 6-cijferige code:
4. Open mubi.com/activate (of de apparaatspecifieke URL op je scherm) op je computer terwijl je bent ingelogd op je MUBI-account en voer de code in die je ziet. (Zorg ervoor dat deze tegelijkertijd op je TV wordt weergegeven, anders werkt het niet!)
5. Druk op "Activeren" en je zou dan een bevestiging moeten krijgen.
6. Je ziet het volgende bericht op je mobiele browser: "Je apparaat is nu verbonden". Je zou nu toegang moeten hebben tot je MUBI-abonnement op je TV!